Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2008

Άδοξο τέλος για την τελευταία αρκούδα

Νεκρή βρέθηκε η τελευταία αρκούδα που κατοικούσε στον Όλυμπο. Εκτιμάται ότι ο θάνατός της δεν επήλθε από φυσικά αίτια, αλλά από δηλητηριασμένο δόλωμα ή όπλο, καθώς το ζώο βρέθηκε με το στόμα ανοικτό, ένδειξη πως είχε σπασμούς πριν πεθάνει, ενώ δεν αποκλείονται κάποια τραύματα στο θώρακα από πυροβόλο όπλο.

Όπως εκτιμά η περιβαλλοντική οργάνωση "ΚΑΛΛΙΣΤΩ", η ζωή της αρκούδας στον Όλυμπο δε φαίνεται να έχει πια μέλλον αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από μερικούς μήνες είχε εξοντωθεί με πυροβόλο όπλο ένα ακόμα ζώο.

Μάλιστα, οι δράστες του περιστατικού τράβηξαν και σχετικό video που επιδείκνυαν με υπερηφάνεια στα γύρω χωριά!

ΣΚΑΪ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσες βέβαια να μπλοκάρεις για κάποιες μέρες και τον εριστικότατο και φασιστοειδή greekteo, ο οποίος και άρχισε την αντιπαράθεση επειδή είναι κομπλεξικός με την πάρτη μου για λόγους που δεν σε αφορούν. Αλλά εντάξει, επειδή είσαι πολύ μαλάκας, σε συγχωρώ, δεν ζητάω υπερβολικά πράγματα από ανίκανους.
Σε προειδοποιώ για τα παραπάνω να μην τολμήσεις να προσαυξήσεις την ποινή μου. Αυτή τη στιγμή δεν παραβιάζω κανένα κανόνα τον οποίο δικαιούσαι να προστατεύεις. Δεν γράφω καν χρησιμοποιώντας το ischool board, οπότε μην τυχόν και σου περάσει καμιά μαλακία απ'το μυαλό.
Δεν ξέρω κατά πόσο βγάζεις τα αποθημένα σου και τα υστερικά σου απ'την απόρριψη και τις φάπες που τρως απ'τα παιδιά στο χωριό σου, πάντως δεν έχεις τα αρχίδια να το παίξεις εξουσία πάνω μου, να το καταλάβεις καλά.
Σου ξαναλέω, αυτή τη στιγμή δεν έχεις καμία δικαιοδοσία πάνω μου, μην το σκεφτείς να με "τιμωρήσεις" για αυτά που σου λέω τώρα.

-miv

PS: Μην αναρωτιέσαι πως σε βρήκα στο blog, αν θέλω μπορώ να σε βρω και στην άλλη άκρη του κόσμου.