Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Ο καθένας περιμένει τον δίπλα του...

Είναι κατανοητό πως είμαστε σε δύσκολη φάση για τον κόσμο. Πολύ λίγοι είναι αυτοί που βοηθούν αν και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι βοηθούν. Πολλές κυβερνήσεις άρχισαν να βάζουν διάφορους φόρους για την ανακύκλωση και τη ρύπανση.Γιατί νοιάζονται για το μέλλον του πλανήτη και των ανθρώπων.

Πολλοί απο εμάς όμως δεν κάνουν κάτι οι ίδιοι γιατι ακριβώς σκέφτονται πως υπάρχουν 6 δισεκατομύρια άνθρωποι στον κόσμο. Αν αυτός ο ένας βοηθήσει θα αλλάξει κάτι; Φυσικα θα αλλάξει. Στους εράνους της UNICEF ο καθένας μας μπορεί να δώσει και το πιο μικρό ποσό.20 cent,20 λεπτά. Αλλά πόσο μεγάλο ποσό συγκεντρώνεται; Κάποια εκατομμύρια ευρώ. Πολύ σημαντικό ποσό για τα παιδιά.

Οπόταν,βασιζόμενος σε αυτό, γιατί να μην δώσεις και εσυ μια μικρή βοήθεια στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για να σώσουμε τον πλανήτη μας;Και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη.Ο καθένας περιμένει τον δίπλα του,και ο δίπλα του περιμένει τον άλλο να κάνει κάτι.Στο τέλος όμως δεν γίνεται τίποτε. 

Οι πάγοι λιώνουν, η στάθμη του νερού ανεβαίνει,πολλές πολιτείες και πόλεις θα εξαφανιστούν.Δε σε νοιάζει που 800 εκατομμύρια
άτομα θα πεθάνουν εξαιτίας του λιώσιμου των πάγων;
Αυτοί θα πληρώσουν με τον θάνατο τους γιατί εσύ καταστρέφεις τον κόσμο.Τον κόσμο που ζεις,την χώρα σου,την οικογένεια σου,τους γύρω σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: