Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Πρωτιά στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών για το δήμο Θεσσαλονίκης

Πρώτος στην ανακύκλωση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οικιακές συσκευές κ.α.) αναδείχθηκε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τη χρονική περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2008 μέχρι τη 15η Απριλίου ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακύκλωσε 64.570 κιλά παλαιών ηλεκτρικών συσκευών.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο δήμος της Ρόδου με 38.820 κιλά. Στον δήμο Αθηναίων ανακυκλώθηκαν 14.880 κιλά και στον δήμο Πειραιά 4.310 κιλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, η Πομπηία σε αφασία, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;
Η ξηρασία οφείλεται σε ΨΥΞΗ των ωκεανών και τα εγωμανή ιερατεία μας προγράφουν...
Μας αποπροσανατολίζουν με πανάκριβες, κερδοσκοπικές "εναλλακτικές" φούσκες, οι οποίες στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο και είναι ασύμφορες...

Ας εκπαιδεύσουμε τα παιδιά στη δοκιμασμένη και αποσιωπημένη Συμφιλιωτική Αυτάρκεια, πριν από την αυριανή ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των τελευταίων ιερατείων, όπως έπαθαν και τα πρότυπά τους φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγια κοκ, που δείχνει το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=dXSHtsOztRk
Το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από μας και όχι από τα σκιάχτρα!
Είμαστε ευγνώμονες στους ιστοχώρους που φιλοξενούν παρόμοιες φιλειρηνικές προτάσεις, τις οποίες τα πανικόβλητα ιερατεία και τα ΜΜΕ τους αποσιωπούν εγκληματικά, αλλά όχι αιώνια!